Nejnovější recenze ze sekce Exteriérové osvětlení
Děla to co má
- super
Jsou super hezký svíti.
- Jednoduchá instalace, svítí dobře
Zatím není namontováno
- Plně funkční, očekávaná kvalita
- Jednoduchá montáž, malá velikost.
- Plni to co má
- Efektní, funkční, výrazně větší osvětlená plocha než u originálu - pozitivní i vzhledem k bezpečnosti, snadná montáž, vše lícuje a pasuje, přiložené pomocné nářadí opravdu funkční. Opravdu spokojenost.
- Cena...
Nejde pevně zaklapnout kryt světla.
Namontováno,splnilo mé očekávání.Montováno na Superb1 do mřížek v nárazníku a vypadá to dobře.
- pěkný vzhled a nízká spotř. el.en.
Kvalitní podsviveni spz v noci vyborne sviti a nehlasi chybu nefunkcni zarovky
- Šrouby v baleni
- Kvalita výrobku
- Svítí dobře
Je potřeba počítat s tím, že se musí držáky "ohnout" podle potřeby. Dával jsem to na Roomstera vedle mlhovek (podlouhlé otvory) a chtělo to hodně úprav plíšků, nicméně drží to dobře (instaloval jsem to na již hotové řešení, takže jsem jen vyměnil a připojil světla)
- Homologační značky.
- Elektronické vypínání při zapnutí světel. Konečně mám možnost využívat automatický spínač světel.
- Snadná instalace. 3 vodiče
- Robustnost jak kabelů, tak samotných světel
- Vypadají fakt dobře. Nejen že plní účel, ale výrazně vylepšily vzhled masky.
- Návod pouze v angličtině (nebo čínštině)
- Jediná možná instalace je přišroubováním, tudíž je potřeba počítat se dvěma vruty na každém světle a navíc, lze šroubovat pouze zeshora, tzn., pokud nemáte na masce mřížku - smůla.
Za cenu Číny a přitom funguje naprosto skvěle. Překvapila mě svítivost diod. I v ostrém slunci září do dálky. Pecka!
Dle zkušenosti krátký kabel...
Rychlá a snadná montáž,svítí perfektně.
Uvidíme jak dlouho vydrží.
- Jede jak má
- Siroky sortiment zbozi , dobra komunikace, spokojenost