Nejnovější recenze ze sekce Exteriérové osvětlení
- zatím jsem ho nenamotoval
- Mnoho režimů
- Kvalitní zpracování
- Mnoho režimů (než si vyberete, je to boj
- Chybějící český návod, podle anglického nejde zapojit správně, nutná alespoň elementární znalost autoelektriky
- Vše o.k.
- Design
Funguje, svítí.
- Jednoduchá montáž
- vše v pořádku
- podle popisu zboží v nabídce je pravděpodobná chyba, nesedí se skutečností, jedná se osvětlení SPZ Kia ceéd 2006 až 2012.
Nemohu hodnotit, není dosud nainstalováno. Podobný produkt vydržel 10 let, tak předpokládám stejnou výdrž.
- kvalitní mechanické provedení
- vysoká svítivost
- Výborný výrobek, úspora energie, velká svítivost, jednoduchá montáž.
- snadná montáž
- protože se líbil
Doporučuji
- bohužel jsem se spletl a vybral jsem dlouhé tykadlo místo krátkého
- Mnohem lepší svítivost, snadná montáž zvládne i laik
- Po zacvaknutí do pouzdra se světlo hejbe cca 2mm max. V obou směrech, je možné že je to opotřebením plastu na autě ale nevím, jedno gumové těsnění nebo kousky gumy tento problém snadno vyřeší
Světlo jsem koupil, ale nepoužil, protože jsem potřeboval jiné, tak jsem ho vrátil a vyměnil za správné. Výrobce SHAD uvádí na svých španělských stránkách toto světlo pod plotnu kufru SH58/59, což sice jde, ale patří tam jiné, větší a tvarově přesně odpovídající plotně - DOB50KL. Na fotce mají to správné (50), v popisu však uvádí kódové číslo toho malého (29). Takže bacha na to! To větší je sice skoro 2x dražší, ale pasuje jako prdel na hrnec, vypadá pěkně a opravdu dobře svítí.