Nejnovější recenze ze sekce Exteriérové osvětlení
- Jde o zařízení pro konkrétní vozidlo a není potřeba dalších úprav.
super
Dostal som to co som potreboval
- pěkně svítí a sedí dobře
Používám je sice jen krátce. Ale svítí skvěle. Připojení bylo bez problémů.
- dobrá viditelnost SPZ
Lepší osvětlení SPZ
LED Predátor nám vyhovuje jako doplněk výstražných světel (majáků) u nadrozměrných přeprav.
Produkt doporučuji.
Super..
- Vyborne !!!!!
Výstražné světla jsou kvalitní a hlavně jdou vidět i na přímém slunečním svitu.
- ZHODNOTÍM ZA ROK PROVOVOZU.....
- lehce lze instalovat výměnou stávajících mřížek které stačí trhnutím vyjmout
- balení obsahovalo i spínací relé a instalovanou pojistku na kabeláži, což u levnějších světel nebylo
- oproti levnějším světlům je kabeláž instalována ve svazku do černé bužírky, lze ji tak dobře instalovat a skrýt za přední masku vozu oproti levnějším světlům, kde jsem měl dráty jednotlivě a byly dost vidět
- pro laika strohý návod na instalaci, kvůli němuž jsem půl hodiny strávil hledáním napětí po zapnutí klíčku v motorovém prostoru. Jelikož jsou světla vyloženě pro Octavii, mohl být příklad zapojení přiložen.
Doporučení laika po vyzkoušení: zapojení u Octavia II jednoduše provedete za levým světlometem po jeho vyjmutí, kde je přímo matice pro uzemnění, dále na přívodním svazku vodičů pro zásuvku světla si vytáhnete černý drát (pin 1 zásuvky)-kde připojíte bílý vodič po odstranění části izolace za pomoci přiložené svorky. Dále si ze svazku vodičů částečně vytáhnete černošedý drát (pin 10 zásuvky, spínání parkovaček)- na který pomocí přiložené svorky připojíte žlutý drát. Vše úhledně upnete přiloženými pásky a je hotovo. Snad Vám tento návod pomůže.
zatím nejsou na autě
- Chybí český návod
- Je podstatne lepe videt, ze brzdim. Puvodni brzdove svetlo je dost utopene mezi kufry.
- splnil mé očekávání
- dobré zpracovaní
- nepřesný překlad originálního návodu na montáž
- fungují dobře
Super osvetlenie SPZ
- přepínač režimů na cigaretové zástrčce
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »