Nejnovější recenze ze sekce Exteriérové osvětlení
- Osvieti pod dverami pri vystupovaní
rychlá výměna
Velmi dobré.
- Sedělo na požadovaný účel.
V příslušenství kabelové prodloužení, takže mnohem pohodlnější namipulace
ok
- Případná noční alternativa k výstražnému trojúhelníku
Doporučuji jako výrazný prvek ke zvýšení bezpečnosti, hlavně v noci
Potřeboval jsem co nejméně výkonné světlo tohoto typu, asi je větší poptávka po supervýkonných, ale tento obchod toto nabízí i v 15W variantě.
Kaxl LED rampa, přídavné světlo, 273mm LB0002
Přidáno: 12. září 2023
(naposledy upraveno 12. září 2023)
Zakoupeno v HobyNaradi.cz
poměr cena výkon
- Funguje dobře
- Zatím žádné
- kvalita zpracování
- Sympatická cena
- Kompaktní rozměry (asi nejmenší rozumné DRL moduly na trhu)
- Prověřená kvalita a spolehlivost
- Vodotěsné provedení
- Dostatečná intenzita světla
- Homologace
- Na mém autě při přímém zapojení nefunguje vypínání se zapnutím parkovaček při nastartovaném motoru
- Kabely mohly být silnější a v nějaké chráničce
- Konektory mohly být o fous lepší - ideální je po zapojení je ještě omotat např. el. páskou
Sháněl jsem co nejmenší DRL, aby to nebilo do očí kvůli rozteči (na Volvu S60 2006) v mřížce, už tak nejsem v 60cm limitu, ale co jsem se informoval, tak pokud to není vyloženě extrémně blízko (řekněme zároveň s okraji SPZ už by asi bylo moc), technici to tam neřeší - hlavní je, aby fungovalo zhasínání s parkovačkami. To se u mě ale z neznámého důvodu nedělo, respektive jen při vypnutém motoru - jakmile jsem nastartoval, pouze klesla intenzita svícení obou LED světel. Vyřešil jsem předřazením relé před DRL do okruhu.
Montáž na mém autě byla peklo, nechtěl jsem rozebírat mřížku z nárazníku a riskovat, že se něco zlomí, takže jsem otvory pro otočný držák DRL světla vrtal ručním nebozezem v podobě háčků do dřeva - nic jiného se do mřížky nevešlo, úhlové nástavce na vrtačku apod. jsou bez šance. Mřížkou a držákem jsem pak prohnal metrický pozinkovaný šroub s talířovou hlavou, zespoda pak nerezová matka.
Mimochodem je to jen rebrandovaný výrobek Keetec DRL 10 (vyskytuje se i jako Speedtech, Carmedia atd.), ale všechno je to ten ten samý produkt zřejmě od výrobce JustTOP (levý dolní roh balení).
toto je nutná nová krytka pro Opel Zafiru C, LED žárovka je delší, než standardní H7 žárovka
- dobré diody - svítivost
- trochu lepší lepidlo na lepicí straně.
krátká doba pro hodnocení
STU 1810 mini
Registrovaný uživatel
Přidáno: 29. července 2023
(naposledy upraveno 30. července 2023)
- Sympatická cena
- Kompaktní rozměry (asi nejmenší rozumné DRL moduly na trhu)
- Prověřená kvalita a spolehlivost
- Vodotěsné provedení
- Dostatečná intenzita světla
- Homologace
- Kabely mohly být silnější a v nějaké chráničce
Montáž byla peklo, nechtěl jsem rozebírat mřížku z nárazníku a riskovat, že se něco zlomí, takže jsem otvory pro otočný držák DRL světla vrtal ručním nebozezem v podobě háčků do dřeva - nic jiného se do mřížky nevešlo, úhlové nástavce na vrtačku apod. jsou bez šance. Mřížkou a držákem jsem pak prohnal metrický pozinkovaný šroub s talířovou hlavou, zespoda pak nerezová matka.
- výkon
- design
- vše v pořádku a funkční
- žádná
- kvalita
- trochu jiné zapojení modulu oproti předchozím světlům - napájení+ 12V je nutné zapojit na spínaných 12V nikoliv přímo na + pól baterie, tak jak tomu bylo u předchozího modulu => nutnost natažení vodiče z kabiny do motorového prostoru.
- vzhledem k jinému modulu je přiložený návod částečně zavádějící a některé informace neplatné.
Se světly jsem zatím spokojen, minulý model vydržel cca 6 let pak odešel spínací modul (světla začala problikávat). Časem se uvidí, jak dlouho vydrží tato stejná, ale s inovovaným modulem.
Spokojen
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »